KENE PILIH US

babagan kita

Teknologi Transmission Shandong Jingrui Co, .Ltd. minangka salah sawijining sistem gerak linier profesional lan komponen automasi. Pabrik ngasilake macem-macem garis lurus, skru bal, rak lan pinion, petunjuk linier aluminium, garan linear keras, batang gulungan, modul linier, galur linier, lsp. rel linear bisa diprodhuksi kanthi dawa standar utawa dipotong kanthi syarat sing dikarepake minangka bagean saka Majelis lengkap.Shandong Jingrui nawakake profesional sadurunge lan sawise layanan kanggo aplikasi kontrol gerakan. Apa sampeyan minangka klien siji-wektu utawa dhiri klien OEM, kita bisa nulungi sampeyan nggunakake kekuwatan lan milih solusi sing paling larang kanggo cocog karo tugas otomatis lan kabutuhan individu kanthi sukses.